Jak smazat či deaktivovat účet na Facebooku

Dnes se podíváme na velice vyhledávaný návod – Jak smazat či deaktivovat svůj účet na největší sociální síti –> Facebooku. Pomocí jednoduchých odkazů a kroků si předvedeme jak ho snadno smazat za pár minut.

Deaktivace

Deaktivace je vhodná především pro uživatele, kteří se Facebooku aktuálně nemohou věnovat, ale po nějaké době se chtějí opět vrátit. Najít deaktivaci není na rozdíl od smazání není problém nástroj Deaktivace najít. Abyste se ale nemuseli přetěžovat, stačí kliknout na tento odkaz –>Deaktivace Facebook Account a vyplnit pár údajů, které po Vás stránka bude chtít.

Při dalším přihlášení se účet automaticky opět aktivuje.

Smazání

Při smazání účtu je nejprve nutné si uvědomit pár zásadních faktů:

  • Nebudu nadále v kontaktu se svými přáteli
  • Moje údaje které jsem Facebooku svěřil nezmizí
  • Facebook bude s mými údaji dále nakládat dle své libosti
  • Po smazání začíná 14-denní deaktivační lhůta
  • Během této lhůty je možné Facebook opět obnovit.
  • Po uplynutí 14 dní je můj účet na Facebooku navždy smazán

Pro smazání je nutné kliknout na tento odkaz –> Smazání Facebook Account a vepsat ověření. Poté má Facebook 14 dí na smazání Vašeho účtu. VEŠKERÉ AKTIVITY A ÚDAJE POSKYTNUTÉ FACEBOOKU SMAZÁNY NEBUDOU! FACEBOOK VŠE UCHOVÁVÁ A NAKLÁDÁ S TÍM DLE SVÉ NÁLADY!


Koupit reklamu pod tímto článkem
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *